Doneer nu

Geef jij de girls een kans?

Door te doneren geef je de girls een veilig toekomstperspectief. Steun Stichting Care for Girls Foundation met je eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse bijdrage of sponsor een gehele schoolcarrière.

Sponsor een meisje

Door middel van sponsoring kunnen we de gehele schoolcarrière van de girls bekostigen. Wil jij een toekomstperspectief bieden aan een meisje? Start met sponsoring

Eenmalige donatie

Met eenmalige donaties kunnen we de girls nodige extra’s bieden. Zoals een schooltas, schoenen, dekens, een mobieltje om online lessen te volgen en nog veel meer.

Doneer een boekenpakket

Doneer een boekenpakket! Boeken zijn onmisbaar voor de girls. Voor €60,- doneer jij al een boekenpakket.

Sponsor Margreeth haar reis

Doneer een bedrag om de reis en het verblijf van Margreeth te bekostigen. Wil je meer weten over het verhaal van Margreeth? Je leest het hier.

Eenmalige donatie

Wil je maandelijks een bedrag doneren (heel graag!) of wil je ons als bedrijf ondersteunen, zet dat dan even in het bericht.

Bedrag

Giften kun je hieronder direct online betalen of overmaken op onze bankrekening IBAN NL55RABO 0175274185 ten name van Stichting Care for Girls Foundation.

Benieuwd naar de extra’s die we kunnen geven door donaties?

Extra’s die we hebben kunnen geven:

We gebruiken de donaties voor extra’s. Met de jaarlijkse sponsorbedragen bekostigen we de algemene kosten zoals uniformen, schoenen, boeken en algemene middelen die nodig zijn om een opleiding te kunnen volgen.

Telefoons

Een telefoon is voor de meisjes pure noodzaak. Zonder telefoon kunnen ze de online lessen niet volgen, zoekopdrachten niet uitvoeren, huiswerk niet maken. Daarnaast geeft een telefoon een gevoel van veiligheid.

Verse groenten & fruit

Wij krijgen genoeg vitamine binnen door gezonde voeding. Bij de meisjes is dat anders. Fruit is een luxe. Uit praktijkervaring weet ik dat de banaan die ik wel eens geef vaak de enige maaltijd van die dag is.

Brillen

Veel meisjes hebben oogproblemen. Een bril is dan vaak een goede oplossing, maar geld daarvoor ontbreekt. Er gaat letterlijk een wereld voor ze open als ze kunnen kijken door een bril. Helemaal geweldig is het als ze het montuur zelf mogen uitzoeken.

Fietsen

In India zijn scholen niet “om de hoek” zoals bij ons. Vaak moeten we ver lopen. De wg afleggen op de fiets gaat dan niet alleen sneller, maar is ook een stuk veiliger.

Verzorginsproducten

Maandverband, shampoo, huidcreme, lippenbalsem.

Tassen en schoenen

Voor ons is het logisch dat je een tas hebt en schoenen om naar school te gaan. De girls hebben deze luxe niet.

Menu