Help een gezin door de hongercrisis

Geen werk, geen eten

Opnieuw is India in lockdown. Tienduizenden mensen kampen met een lege maag. Dagloners die thuis moeten blijven vanwege de lockdown, verliezen direct hun inkomen. Ze hadden vaak al onderbetaalde baantjes; steenbakkers, schoonmakers, landbouwers en leermakers. Sparen is voor hen niet weggelegd. Vandaag geen loon, is morgen geen eten. En dat maanden lang! Wanhopig proberen ze werk te vinden. Voor velen zonder resultaat. Kijken ze nu de hongerdood in de ogen? 

Gezinnen in hongersnood

Opnieuw ontvangen wij berichten van onze contactpersonen en rechtstreeks van de meisjes met hulpverzoeken. “Is het mogelijk om voedselpakketten en zeep en zo uit te delen? Kunnen jullie iets betekenen voor de meisjes en hun gezinnen?” Dankzij onze contactpersonen kunnen we er voor zorgen dat eten en drinken gezinnen daadwerkelijk bereikt. Gezinnen voor wie ondervoeding of zelfs dood door honger nu op de loer ligt. 

Help een gezin door de hongercrisis met een voedselpakket

Als Stichting Care For Girls willen we gehoor geven aan deze noodkreten. Daarom doen we een beroep op je. Vele gezinnen worden nu opnieuw hard geraakt door de gevolgen van het coronavirus. Kunnen zij op jou rekenen? Voor 20 euro steun je een gezin met een voedselpakket voor één maand

 

  • Per pakket á €20,- help je een familie een maand lang aan voedsel
  • Het voedselpakket bevat onder andere linzen, rijst, meel, olie, iets van groente en een beetje zeep.
 
Menu