Laat de kinderen niet in de kou, geef een trui

Trek een trui aan in de winter. Dat klinkt misschien heel vreemd, want er zijn maar weinig mensen die op de koudste dagen van het jaar in een T-shirt rondlopen, toch? Helaas wel: in India

Ik neem zelf altijd een koffer vol met truien mee voor de families. Daar zijn ze altijd super blij mee, maar nu wil ik jullie vragen om een donatie.

Literacy India School is de school waar de meisjes van de stichting Care For Girls Foundation naar school gaan. De omstandigheden van de meisjes zijn slecht. Ze wonen vaak in een piepklein kamertje, zonder verwarming. Ik weet hoe koud het daar kan zijn! Ze hebben daar niets! En ze zijn – helaas- niet de enige met een bijzonder slechte woonomgeving.

Ik ga jullie niet vragen om truien op te sturen, maar om het geld voor een trui te doneren. Er zijn heel veel truien nodig om alle kinderen warm de winter door te helpen. 

Maak ze blij!

actie trui Care for girls

Hoe kun je doneren? 

In India heb je al een trui voor € 5. Meedoen? Doneer aan Care for girls (voorheen Sits for Care Foundation) onder vermelding van “actie trui”. Al het geld gaat naar deze actie. 100% gegarandeerd.   

Maak € 5 (of liever nog een veelvoud daarvan) over op rekening IBAN NL55RABO 0175274185 t.n.v Sits for Care Foundation onder vermelding van ‘actie trui’. 

Hoeveel kinderen geef jij een beetje warmte? 

actie trui Care for girls
Menu