Niet kunnen slapen van de kou

Mischien denk je dat het in India warm is. In de zomer is dat ook zo. Heet zelfs, maar vanaf oktober is het koud, heel koud.

Wij trekken dan onze winterjas aan en kunnen er weer tegen. In India gaat dat anders. Een trui is een luxe product, waar meestal geen geld voor is. Hoe kom je zonder trui en deken de winter door? BIBBEREND VAN DE KOU! Dat laat je toch niet gebeuren. Help de kinderen in de sloppenwijken van India aan en trui of deken. 

Niet kunnen slapen van de kou

En dan de nachten …..Ik moet er niet aan denken om vanaf september alleen onder een laken te moeten slapen. Jij? Brrrr….De kinderen in India kunnen vaak niet anders. Als ze al een laken hebben. Als ik binnenkort weer naar India ga zou ik graag ter plekke dekens kopen en uitdelen aan de meisjes en hun broertjes en zusjes. Help je mee?

Doneer een trui of een deken

Op mijn volgende reis naar India zou ik de meisjes en hun broertjes en zusjes graag letterlijk warmte willen geven: een deken of een trui. De dekens koop ik daar ter plekke, zodat ook de community daar er beter van wordt. 

Mag ik shoppen met de meisjes? 

De meisjes zijn al blij met tweedehands truien en de trui die bij hun schooluniform hoort, maar een echte eigen trui… kleding shoppen hebben ze nog nooit gedaan. Ik zou ze zo graag die ervaring geven en de meiden zelf een trui uit willen laten zoeken in een shop. Maar ja, daar zijn donateurs voor nodig. Mag ik op je rekenen? DANK, DANK, DANK!

kamer in India
Menu