Pinksterveiling

De meisjes en hun gezinnen hebben het heel erg zwaar. Geen werk betekent geen eten. Daarom een veiling van 3 zeer exclusieve items. Nergens te koop, handgemaakt en uniek. JE kunt kiezen uit de volgende 3 items:

1. Schilderij Margreeth Kuipers

“Early spring”- schilderij van Margreeth Kuipers. De inspiratie haalde ze uit de koolzaadvelden en de prachtige tulpenvelden. Het schilderij is gemaakt met acrylverf. Techniek: met palet en mes. Afmeting:

2. Ring Maria Frantzi

Ring in sterling zilver met azuriet doublet, zirconia’s en hematieten. Hematiet is een sterk aardende, zuiverende en beschermende steen. Meer info over Maria Frantzi

3. Ketting met hanger Maria Frantzi

De hanger is gemaakt van sterling zilver met emaille micropainting (alles met de hand), zoetwaterparel, briljant, saffieren en hematieten. Het bloemetje is verguld roodgoud. De totale lengte is 80 cm en het kan lang of kort gedragen worden. Dit is een heel speciaal aanbod, omdat dit uit haar prive-collecties is en ze dergelijke sieraden niet meer maakt.

Wil je niet bieden, maar wel een bijdrage leveren? Een bedrag overmaken kan rechtstreeks op de rekening van Care for girls foundation (nu nog  tnv Sits for Care Foundation)  IBAN NL55RABO 0175274185

Zit je niet op Facebook, maar wil je wel bieden? Neem dan even contact op.