Help mijn telefoon is kapot

Door de corona worden ook in India de lessen online gegeven. Maar die kun je natuurlijk alleen volgen als je een telefoon hebt met internet: Google om dingen op te zoeken, WhatsApp voor de groepschat om te weten welk huiswerk er is en de online lessen zelf.
Helaas hebben niet alle meisjes een telefoon en wonen ze ook te ver van anderen om een telefoon te kunnen laten brengen.

Opsturen? Geen optie. Een huisadres zoals wij dat kennen is er niet. Dus verzenden per post is niet mogelijk.

Gisteren kreeg ik een appje van een van de meisjes dat haar telefoon stuk is!

Ma’am l am getting problem.My phone is not working and l am not able to study properly and my father is also not able to earn money at this time so l am facing such a problem so if you could help me so please do that. It will be very grateful to you if you can do something so.

En met een kapotte telefoon kun je geen online lessen volgen. Gelukkig dat een aantal oudere meisjes onlangs een eigen bankrekening heeft gekregen! Nu konden we via Transferwise geld overmaken naar een van deze oudere meiden die in de buurt woont van dit meisje. Zij heeft nu een nieuwe telefoon kunnen kopen en ervoor gezorgd dat de telefoon goed terecht kwam.

Wat super fijn dat sommige meisjes beschikken over een eigen bankrekening! Niet alleen voor henzelf, maar ook om anderen te helpen. Hoe mooi!

By the way: Transferwise gaat zo super snel. Het geld staat binnen een paar seconden op hun rekening!! En het is ook nog eens goedkoper dan via de bank!

En het meisje? Zij is superblij:

Thank you ma’am for the phone and understanding my problem l am facing.

Menu