Voor de eerste keer op schoolreis

De meisjes van de Literacy India School zijn nog nooit op schoolreis geweest. De trots van India de ‘Taj mahal” hebben ze nog nooit gezien. De docenten trouwens ook niet. We hebben daar een goede oplossing voor bedacht: we gaan op schoolreis!

Op 29 januari is het zo ver. Dan gaan we met de  bus en de vaste chauffeur met een aantal meisjes en docenten naar de Taj Mahal.

Maar we gaan ook naar het UVA Health Care Institute, waar ze een vervolgopleiding kunnen volgen als ze de basisopleiding met goed gevolg hebben afgelegd. Als stimulans. Zo kunnen ze zien dat ze daadwerkelijk een toekomst voor zich hebben. Zij hoeven geen schoonmaakster te worden zoals hun moeder, tante en oma. Misschien worden ze wel mondhygiënist. 

Een donatie in plaats van een cadeautje  onder de boom? 

Dat schoolreisje moet een grote belevenis worden. Tenminste…… met jouw hulp.  Zo’n reis kost geld en dat is nog wel een probleem. Wij zouden het super vinden als je – in plaats van een extra cadeautje onder de boom – een bedrag wilt doneren, En of dat nu € 5 of meer dan € 100 is: wij zijn er heel erg blij mee. 

Dat kan op de rekening IBAN NL55RABO 0175274185 t.n.v. Sits for Care Foundation

schoolreisje
Menu